Skład

Zawartość netto: 12 x 80 g / г ℮
Smak: karmelowy z orzechami ziemnymi w polewie z mlecznej czekolady

INFORMACJA ŻYWIENIOWA

Wartość odżywcza w 100 g 80 g
Wartość energetyczna 1788 kJ / 426 kcal 1430 kJ / 341 kcal
Białko 30,6 g 24,5 g
Węglowodany 39,8 g 31,8 g
w tym cukry 25,1 g 20,1 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe 9,1 g 7,3 g
Tłuszcz 17,4 g 13,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,5 g 6,0 g
Błonnik 1,3 g 1,0 g
Sód 0,09 g 0,07 g

Baton proteinowy o smaku karmelowym z orzechami ziemnymi w polewie z mlecznej czekolady.

Składniki: Czekolada mleczna 22,5% [cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty], białka mleka, orzeszki ziemne 10,9%, syrop glukozowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), hydrolizowany gluten pszenny, cukier, izomaltuloza*, tłuszcz palmowy, chrupki sojowe (białko sojowe, skrobia z tapioki, sól), aromaty (zawiera orzeszki ziemne), olej słonecznikowy, syrop fruktozowo-glukozowy, białko sojowe, emulgator (lecytyna sojowa).

*Izomaltuloza jest źródłem glukozy i fruktozy.

Zalecane spożycie: Spożywać przed i po treningu lub jako przekąskę.

Uwagi: Może zawierać śladowe ilości sezamu i innych orzechów. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 15-22°C z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.

Masa netto: 80 g

 

Smak: karmelowy z orzechami ziemnymi w polewie z białej czekolady.

INFORMACJA ŻYWIENIOWA

Wartość odżywcza w 100 g 80 g
Wartość energetyczna 1791 kJ / 427 kcal 1432 kJ / 341 kcal
Białko 30,7 g 24,5 g
Węglowodany 40,5 g 32,4 g
w tym cukry 26,0 g 20,9 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe 26,0 g 20,8 g
Tłuszcz 9,1 g 13,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,4 g 5,9 g
Błonnik 0,8 g 0,7 g
Sód 0,09 g 0,07 g

Baton proteinowy o smaku karmelowym z orzechami ziemnymi w polewie z białej czekolady.

Składniki: Biała czekolada 22,5% [cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty], białka mleka, orzeszki ziemne 10,9%, syrop glukozowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), hydrolizowany gluten pszenny, cukier, izomaltuloza*, tłuszcz palmowy, chrupki sojowe (białko sojowe, skrobia z tapioki, sól), aromaty (zawiera orzeszki ziemne), olej słonecznikowy, syrop fruktozowo-glukozowy, białko sojowe, emulgator (lecytyna sojowa).

*Izomaltuloza jest źródłem glukozy i fruktozy.

Zalecane spożycie: Spożywać przed i po treningu lub jako przekąskę.

Uwagi: Może zawierać śladowe ilości sezamu i innych orzechów. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 15-22°C z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.

Smak: Baton z migdałami ciemnej czekoladzie.

INFORMACJA ŻYWIENIOWA

Wartość odżywcza w 100 g 80 g
Wartość energetyczna 1702 kJ / 406 kcal 1362 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 15,6 g 12,5 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,0 g 5,6 g
Węglowodany 37,5 g 30,0 g
    w tym cukry 23,7 g 19,0 g
    w tym alkohole wielowodorotlenowe 9,0 g 7,2 g
Błonnik 4,0 g 3,2 g
Białko 30,5 g 24,4 g
Sól 0,17 g 0,13 g

Baton proteinowy z migdałami w ciemnej czekoladzie.

Składniki: Czekolada 22,5% (cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, emulgator (lecytyna sojowa)), białka mleka, granulat sojowy, syrop glukozowy, zhydrolizowany gluten pszenny, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), cukier, migdały 2,3%, izomalutoza*, tłuszcz palmowy, kakao o niskiej zawartości tłuszczu 0,9%, olej słonecznikowy, aromaty, syrop glukozowo-fruktozowy, emulgator (lecytyna sojowa).

*Izomaltuloza jest źródłem glukozy i fruktozy.

Zalecane spożycie: Spożywać przed i po treningu lub jako przekąskę.

Uwagi: Może zawierać śladowe ilości orzechów i sezamu. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 15-22°C z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.

Smak: Baton z masłem orzechowym i karmelem w mlecznej czekoladzie

INFORMACJA ŻYWIENIOWA

Wartość odżywcza w 100 g 80 g
Wartość energetyczna 1791 kJ / 427 kcal 1433 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 17,8 g 14,3 g
     W tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,7 g 6,1 g
Węglowodany 40,1 g 32,1 g
     W tym cukry 25,3 g 20,2 g
     W tym alkohole wielowodorotlenowe 9,2 g 7,3 g
Błonnik 1,4 g 1,1 g
Białko 29,6 g 23,7 g
Sól 0,20 g 0,16 g

Baton proteinowy z masłem orzechowym i karmelem w czekoladzie mlecznej.

Składniki: Czekolada mleczna 22,5% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator (lecytyna sojowa), aromaty, białka mleka, orzeszki arachidowe 12,3%, syrop glukozowy, substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), zhydrolizowany gluten pszenny, cukier, izomalutoza*, tłuszcz palmowy, aromaty, olej słonecznikowy, syrop glukozowo-fruktozowy, emulgator (lecytyna sojowa).

*Izomaltuloza jest źródłem glukozy i fruktozy.

Zalecane spożycie: Spożywać przed i po treningu lub jako przekąskę.

Uwagi: Może zawierać śladowe ilości orzechów i sezamu. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 15-22°C z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.

Smak: Z migdałami ciemnej czekoladzie.